Pravno Obvestilo

Varovanje zasebnosti

Družba VEMkam d.o.o., ki je upravitelj spletne trgovine Missdolce.si, se zavezuje, da bo varovalo zaupnost podatkov uporabnikov spletnega mesta Missdolce.si. S tem, ko obiščete stran, privolite v to, da se zbirajo in uporabljajo vaši podatki v skladu s to politiko. Politika o zasebnosti je skladna z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS št. 86/2004 in 113/2005-ZInfP oz. v skladu z vsemi spremembami in dopolnitvami).

Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in s tem posebej soglašali. Ko brskate po spletnem mestu Missdolce.si in niste prijavljeni za nobeno spletno storitev, brskate anonimno. Medtem, ko brskate, nimamo dostopa do vaših osebnih podatkov. Vendar pa sledimo, kako spletno mesto uporabljajo tako anonimni kot registirani uporabniki.

Ta izjava opisuje, kako varujemo vaše osebne podatke med uporabo spletnega mesta Missdolce.si in storitev, ki jih le to omogoča.

Zbiranje podatkov

Za kvalitetno izvajanje in izboljšanje storitev ob nakupih zbiramo sledeče podatke:

  • ime in priimek,
  • kontaktne informacije vključno z elektronskim naslovom,
  • demografske informacije kot so poštna številka, kraj in država,
  • druge podatke pridobljene preko anket.

Seznam piškotkov

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Ker je vaša zasebnost za nas zelo pomembna, si prizadevamo, da vam ponudimo vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Vse podrobne in dodatne informacije o piškotkih najdete v spodnji tabeli. Zavedati se je potrebno le, da v kolikor se tehnični piškotki na spletni strani Missdolce.si v popolnosti onemogočijo (v nastavitvah brskalnika), potem nakupovanje na spletni strani Missdolce.si ne bo mogoče oziroma uporabnik ne bo mogel uporabljati funkcij spletišča v polni meri.

V kolikor se bodo na spletni strani Missdolce.si pojavile kakšne spremembe na področju piškotkov in zasebnosti, bomo vse spremembe takoj zapisali na tej strani.

Tabela prikazuje seznam piškotkov, ki se shranjujejo na vaš računalnik ob uporabi spletne strani oziroma izvajanju nakupa. Piškotki so potrebni za nemoteno in kvaliteno opravljanje nakupov v spletni trgovini Missdolce.si.

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_ga Statistika obiskanosti 2 leti Google
pll_language Prikaz ustreznega jezika 1 leto Vtičnik Polylang
woocommerce_cart Nakupovanje do konca seje Vtičnik Woocommerce
wordpress_logged_in Prijava uporabnikov do konca seje Platforma WordPress
wp-settings Razne nastavitve 1 leto  Platforma WordPress