Kotna gladilka iz Dekofeeja je pripomoček za izdelavo ostrih robov na kremni torti.S širokim, ergonomskim ročajem vedno držite gladilko v pravem položaju.To vsestransko orodjeiz Dekofee je primerno za ravnanje ganache kreme, maslene kreme in ostalih.
Gladilka se enostavno prilagodi pravi višini, ima stabilen ročaj in zagotavlja ostre robove.
Primerna je za torte z diagonalo od 15 cm do 30 cm.Največja višina je 11,5 cm.
Kako uporabiti:Kremo z lopatico nanesite na torto.Sestavite gladilko in jo položite na torto ter odstranite preostalo kremo.Ponovno nanesite kremo na mesta kjer je je bilo premalo in znova pogladite torto.To ponavljajte, dokler ne dobite popolnih ostrih robov.
Komplet Edgy (gladilke) je razvit skupaj s Claudio Lühmann iz podjetja Ofenkieker.de.
Vsebina: 1 ročaj gladko, 1 ročaj valovi, 1 ravnilo 15 cm gladko in valovi, 1 ravnilo 10 cm gladko in valovi, 2 vijaka, 1 pravokotna podložka za vijake.
Postopek prekrivanja torte s kotno gladilko si lahko pogledate na naslednji povezavi - kotna gladilka