- Domov
-
Trgovina
- Barvila
- Živila
- Mešanice v prahu
- Liofilizirano sadje
- Dekoracije iz hostje (jedilnega papirja)
- Moka
- Čokoladna dekoracija
- Jedilno cvetje
- Arome
- Jedilna čipka
- Candy melts
- Tiskanje na jedilni papir
- Marcipan
- Sladkor
- Sladkorne mase
- Čokolada
- Geli in pisala za dekorirnje
- Perlice, drobna sladkorna dekoracija
- Sladkorna dekoracija
- Košarice, listnate role, korneti, oblati...
- Ostalo
- Vafelj izdelki
- Vse za kruh
- Saracino
- Ne jedilna dekoracija ( topperji, napisi, figurice...)
- Električni strojčki in pripomočki
- Posebna praznovanja (krst, obhajilo, birma)
- Pekači
- Pripomočki
- Potrošni material
- Tematike
- Ustvarjanja z otroki
- Literatura
- Darilni boni
- Hungry Lola
- Izdelki v akciji
- Tečaji
- Blog
- Recepti
- Kontakt
- Prijava / registracija
Cannoli mignon 20/1
Opozorilo
Cannoli prihajajo iz območij Palerma in Messine in so bil v zgodovini pripravljeni kot poslastica v sezoni pusta, morda kot simbol plodnosti. Sladica je na koncu postala celoletno glavna sladica na Siciliji.
V paketu dobite 20 kos ocvrtih kanolov, pripravljenih za polnjenje. Velikost: cca 7 cm
Glavni sestavini za polnjenje cannolov na siciljanski način sta : ovčja rikota in sladkor v prahu. Na kremo (na koncih) cannolov se potrese pistacija, kandirano sadje, čokoladne kapljice, pomarančne kandirane lupinice, kandirane češnje, cimet v prahu ali jih samo potresete s sladkorjem v prahu.
Namig - recept za pripravo kreme: potrebujemo 800g rikote in 320g sladkorja v prahu. Rikoto dobro odcedite in jo dobro premešajte ( z električnim mešalnikom zelo na hitro in kratek čas) in ji dodajte sladkor v prahu. Kremo napolnite v dresirno vrečko in napolnite z njo cannole ter okrasite z dodatki po želji njihove konce. Cannole se polni tik pred postrežbo, le tako so najboljši.
Sestavine: PŠENIČNA moka (vsebuje GLUTEN), voda, sladkor, rafinirana mast, pasterizirana cela JAJCA, vino , sol, grenek kakav v prahu, arome.
Lahko vsebuje sledi : oreščkov, mleka, soje in sezama.
Hranilne vrednosti za 100g:
Energijska vrednost: 2221Kj, 532kcal
Maščobe: 30g
Od tega nasičene maščobe: 13g
Ogljikovi hidrati: 57g
Od tega sladkorji: 3,7g
Vlakna:1,7g
Proteini: 6,9g
Sol: 0,78g
Shranjujte jih v hladnem in suhem prostoru.